Nieuws

Informatiemarkt op treinstation Roermond

7 februari 2014

De gemeente Roermond organiseert op zaterdagmiddag 15 februari in samenwerking met de politie, KLPD, Veolia en NS Stations een informatiemarkt over de aanpak van fietsdiefstal. Het evenement op het Stationsplein start om 13.00 uur en duurt tot 18.00 uur.

Lees meer >

Politie houdt bakfietsdief aan

3 februari 2014

De politie heeft eind januari in Dordrecht een 43-jarige man aangehouden. De man reed op een gestolen bakfiets.

Lees meer >

VVD Den Haag wil weesfietsen-aanpak uitbreiden

15 januari 2014

De VVD in de Haagse gemeenteraad is zeer tevreden met het succes van de pilot weesfietsen in stadsdeel Segbroek. VVD-raadslid Catharina Abels: ''De pilot is nu al een succes en verdient uitbreiding over de hele stad.''

Lees meer >

Resultaat proef weesfietsen Den Haag 'bemoedigend'

10 januari 2014

Van alle 4524 fietsen die vorig jaar in kaart zijn gebracht in het zuidelijk deel van het Regentessekwartier, zijn er 564 plus 2 brommers weggehaald, omdat ze vier weken lang niet werden gebruikt.

Lees meer >

Drie aanhoudingen na diefstal Goudse lokfiets

6 januari 2014

De politie in Gouda heeft het afgelopen weekend drie aanhoudingen verricht na diefstal van haar lokfiets.

Lees meer >

Man met lokfiets in auto aangehouden

20 december 2013

De politie heeft woensdagochtend rond 0.30 uur in Vught een 40-jarige man uit Polen aangehouden op verdenking van diefstal van een lokfiets. Kort daarvoor kregen agenten een melding dat de lokfiets in Vught in beweging was gekomen.

Lees meer >

Weesfietsenproef Haagse Regentessekwartier

10 december 2013

De Haagse wethouder Boudewijn Revis heeft maandag het startschot gegeven voor de aanpak van weesfietsen. Het gaat om een proef in het zuidelijk deel van het Regentessekwartier. Als deze slaagt krijgt de actie in meer wijken en buurten van Den Haag navolging.

Lees meer >

Actie Voorkom Fietsdiefstal in Wageningen

26 november 2013

Het Centrum Fietsdiefstal heeft gisteren een themamiddag ‘Voorkom Fietsdiefstal’ bij het busstation op de Stadsbrink in Wageningen georganiseerd. Bij het busstation worden regelmatig fietsen ontvreemd.

Lees meer >

Lokfiets Leiden leidt tot aanhouding twaalf verdachten

15 november 2013

De politie in Leiden heeft de afgelopen periode twaalf verdachten van diefstal en heling van fietsen aanhouden. De politie in Leiden maakt sinds 16 oktober gebruik van lokfietsen.

Lees meer >

Fietscontroles scholen Woerden

17 oktober 2013

De politie in Woerden heeft samen met de gemeente en medewerkers van Het Centrum Fietsdiefstal een fietscontrole gehouden op vier scholen voor het voortgezet onderwijs. Hierbij werden 24 gestolen fietsen aangetroffen.

Lees meer >