Nieuws

Informatiemarkt Stop Fietsdiefstal in Blerick

17 april 2013

De gemeente Venlo en de politie houden vanmiddag bij station Blerick de informatiemarkt Stop Fietsdiefstal. Op deze markt horen fietsers hoe zij hun rijwiel veilig kunnen stallen en hoe zij een gestolen fiets kunnen herkennen.

Lees meer >

Gratis controleren en graveren fietsen bij Nijmeegse stations

9 april 2013

De gemeente Nijmegen houdt op donderdag 11 april voor het centraal station een informatiemarkt 'Aanpak fietsdiefstal'. De gemeente verzorgt de bijeenkomst in samenwerking met het Centrum Fietsdiefstal, de politie en het Platform sociale veiligheid Maaslijn.

Lees meer >

Preventie-actie Hoogezand-Sappemeer

24 maart 2013

Burgemeester Peter de Jonge van Hoogezand-Sappemeer laat op 27 maart in het winkelcentrum de Hooge Meeren zijn fiets controleren op diefstal, het slot en de verlichting. Daarmee geeft hij de aftrap van een publieksvriendelijke actie om de aanpak van fietsdiefstal in zijn gemeente onder de aandacht te brengen.

Lees meer >

Overzicht uitgegeven AFAC-nummers

3 maart 2013

Volgens landelijk beleid graveren de AFAC's, Fietspunten en Fietsdepots fietsen die nog geen uniek framenummer hebben. Het Centrum Fietsdiefstal geeft de nummers hiervoor uit.

Lees meer >

Lokfiets Enschede leidt naar gestolen fietsen

23 januari 2013

Met behulp van een lokfiets heeft de politie in Enschede in de nacht van woensdag op donderdag een tiental gestolen fietsen teruggevonden.

Lees meer >